14 d’agost 2017

Programa Festa Major Vall d'Ora 2017

Aquest cap de setmana és la Festa Major de la Vall d'Ora. Com és habitual, el dissabte 19 d'agost hi ha la XI Caminada Popular. En aquest edició pujarem cap al Balcó dels Presidents (molt oportuna en les dates que estem, oi?), tal com mostra la imatge adjunta.

El lloc de sortida és des de Sant Lleïr de la Vall d’Ora; l'hora per a les inscripcions a les 7:30 per sortir a les vuit en punt. Cal que porteu esmorzar; en acabar hi ha el tradicional xeflis amb pèsols negres i rostes de cansalada. Per a més informació, podeu trucar a la masia el Pujol 973 299 045.

La resta d’actes de la Festa Major són els que segueixen. El mateix dissabte a les 16 hores hi ha el IX Torneig Popular de Tennis Taula, també a l’envelat de Sant Lleïr i també el pregó de Festa Major per totes les cases de la Vall d’Ora.
El diumenge 20 a les 12 (aquest any s’ha avançat) toca anar a l'Ofici de Festa Major, la Missa, en honor de Sant Lleïr. I a les 19 hores el Gran Ball de Festa Major amb els grans Germans Rovira. Durant el ball es farà el sorteig de Festa Major i hi haurà coca, xocolata i barreja per a tothom.

Bona Festa Major!